Catalogul de business

Am creat un catalog al serviciilor membrilor comunității MMI Romania care, ne dorim, prin contribuția fiecărui membru, să crească și să devină un spațiu unde se pot găsi ușor și repede furnizori pentru serviciile de care avem nevoie, dar și viitori parteneri și colaboratori. Când ajungem la peste 50 de profile, vom începe împărțirea pe industrii și categorii.

-

Și tu poți avea profil dedicat - tot ce trebuie să faci e să completezi formularul de mai jos, în care ne lași informațiile pe care dorești să le postăm. Bine ai venit în comunitate!

logo patrat stanley.png

Stanley Property Management

Administrăm blocul sau cartierul rezidenţial în care locuieşti, astfel încât tu să traieşti în siguranţă, confortabil şi fără griji. Administratorul de bloc este acum deschis la comunicare, modern şi foloseşte tehnologia.

Administrare financiar-contabila si tehnica a blocurilor de locuinte; Infiintare asociatii de proprietari; Administrare financiara si tehnica a complexelor rezidentiale de vile; Lucrari de intretinere a imobilelor (instalatii sanitare, electrice, zugravit) Curatenie spatii interioare si exterioare ​ ​

logo patrat avocat oancea jasmine.png

Avocat Oancea Jasmine

Cabinet de Avocat Oancea Jasmine - domeniile principale de activitate sunt reprezentante de domeniul dreptului comercial și dreptului achizițiilor publice.

Consultanță de business (strategie activității, redactare/revizuiri contracte, obținere avize/autorizații, operațiuni aferente Reg.Com.), reprezentare juridică ( Litigii cu profesioniști, executări silite, contestații la executare, acțiuni în pretenții/reziliere), Achiziții publice, proprietate intelectuală.​​

logo patrat the basics.jpg

The Basics Agency

Te-ai intrebat vreodată dacă add-urile pe care le folosești acum ar putea să meargă mai bine sau ai putea să îți crești profitul prin mai puține contactări directe? Ai fi tentat să spui că în industria ta nu e posibil?

O agenție media care ajută business-uri să își crească profitul prin strategii de promovare si poziționare corecte, cu multă cercetare la bază. 

logo outdor cu tudor.png

Outdoor cu Tudor

Dacă te întrebi din ce în ce mai des cum să faci rost de oameni buni și, mai ales, cum să îi ții la tine în companie până la adânci bătrâneți, află că ai început să faci HR. Iar HR-ul e treaba tuturor, nu numai a profesioniștilor de resurse umane! E treaba celor care vor să își crească organizația  și vor soluții sustenabile.

​Comunitatea GreatHRs este un spatiu de antrenare, exersare, practica si dialog pentru profesioniștii de resurse umane curajoși, care vor ca organizația lor să facă trecerea "from good to great".

logo patrat coaching whole.png

CW - Coaching Whole

Bună! Sunt Caludia Wotsch și misiunea mea este să te inspir să cauti răspunsul la cea mai grea întrebare: ”Cine sunt eu, în esenta mea?” Și apoi, să te ghidez să-l găsești cu ajutorul cursurilor, evenimentelor, programelor de dezvoltare personală și sesiunilor de coaching pe care le ofer prin Academia Sinelui. 

Reconnect with prosperity - un program de coaching+mentoring în care te ghidez inspre stabilitatea si independenta financiara.

9 for your new Life – 540 - un program de coaching în care te însotesc să lucrezi subiecte/ situatii care nu se ”încadrează” în temele programelor mele predefinite.

logo patrat ablehub.png

Able Hub

Ajutăm cât mai mulți oameni să ducă o viață mai fericită și mai împlinită prin tehnici variate de wellbeing, hipnoterapie, vizualizare și manifestarea dorințelor.

Proiecte și sesiuni individuale dedicate, în cadrul cărora se accesează, se înțeleg și se curăță blocajele emoționale și ajută la eliberarea potențialului personal de creștere și dezvoltare, în echilibru și armonie. 

logo patrat angajez 45+.png

Angajez 45+

Cum ar fi...  dacă ai putea contribui la cea mai mare acțiune de schimbare a pieței muncii din Romania? În bine!

Un manifest de combatere a crizei forței de muncă și a discriminării pe criterii de vârstă, la angajare. Mobilizare socială națională, născută din convingerea că educarea pieței forței de muncă, prin adresarea directă către angajatori și candidați, deopotrivă, poate genera schimbarea!

logo payroll & hr consulting_edited_edit

Malinescu HR Business

Oferim servicii de resurse umane si salarizare companiilor mici si mijlocii din Romania sau companiilor straine care au deschisa o afacere in Romania si au unul sau mai multi angajati.

Contracte de munca, decizii de suspendare sau incetare,  inregistrarea in Revisal;

state de plata, fluturasi de salarii, calcule concedii, sporuri; depunerea declaratiilor

Consultanta in legislatia muncii cu 15 ani de experienta in companii multinationale si intr-una din firmele de consultanta ale grupului Big4

logo patrat professional translation.png

Professional Translation Services

Textele pe care le ai de tradus e foarte important să fie corecte? Ai clienți străini și luna viitoare vrei să lansezi site-ul într-o altă limbă? 

O agenție de Traduceri capabilă să facă față oricărei provocări, în orice domeniu. Suntem orientați către clienți! Gândim și acționăm pe termen lung!

logo patrat great hrs.png

Great HRs

Dacă te întrebi din ce în ce mai des cum să faci rost de oameni buni și, mai ales, cum să îi ții la tine în companie până la adânci bătrâneți, află că ai început să faci HR. Iar HR-ul e treaba tuturor, nu numai a profesioniștilor de resurse umane! E treaba celor care vor să își crească organizația  și vor soluții sustenabile.

​Comunitatea GreatHRs este un spatiu de antrenare, exersare, practica si dialog pentru profesioniștii de resurse umane curajoși, care vor ca organizația lor să facă trecerea "from good to great".