următorul eveniment

Conversații

cu un milionar

sâmbătă, 24 aprilie 2021

10:00-13:00

Online, pe platforma Zoom

Te-ai gândit vreodată, dacă ai avea ocazia să stai câteva ore la o discuție cu un milionar în Euro, ce l-ai întreba? Gândește-te, pentru că acum chiar ai această ocazie!

De ce să vii la eveniment:

În ultima sâmbătă din această lună stăm de vorbă cu unul dintre creatorii uneia dintre cele mai dinamice agenții de pe piața imobiliară, Ioana Oltean.
Compania Napoca Imobiliare a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai importanți actori din domeniul tranzacțiilor cu imobile din Transilvania.
Napoca Imobiliare a pornit ca o afacere de familie, Ioana și Cătălin Oltean acumulând o experiență vastă în domeniul tranzacțiilor imobiliare. De la înființare și până în prezent, Napoca Imobiliare a cunoscut un process organic de creștere, având în portofoliu peste 7000 de proprietăți active. Despre cum s-a născut și dezvoltat acest business, care sunt provocările, avantajele și dezavantajele, despre ce a adus anul 2020  și ce planuri de viitor au fost create, despre dezvoltare personală și mindset, toate acestea sâmbătă, 24 aprilie, orele 10 - 13, la #ConversatiiCuUnMilionar.

Ce se întâmplă la eveniment:

 

De la 10:00 - 13:00 te invităm online să te bucuri de mai multe tipuri de activități care te vor ajuta să ajungi mai aproape de obiectivele tale profesionale și personale:

  • Discursurile de bun venit - Alina Anghel & Corina Nechita

  • Networking si prezentarea participanților - Corina Nechita

  • Interviu cu invitata de onoare - Ioana OlteanModerator: Corina Nechita

  • Întrebări de la participanți pentru invitată

  • Concluzii & tombolă cu premii pentru participanții care au rămas până la final

INVITAT:

Ioana Oltean

CEO Napoca Imobiliare

”Secretul reușitei este unul simplu: Cheia succesului este implicarea personală.”

GAZDA EVENIMENTULUI:

Alina Anghel

Social Entreprenor în serie & creator de comunități

Co-Fondator @Comuntăților @MMI Romania, Angajez45+ & Great HRs, Owner @The Basics Agency, Co-Founder @Restart Camp

MODERATOR:

Corina Nechita

Content creator - International Interviews @MMI Romania, Communication & Personal Development Trainer @Blair Singer Companies, Coach and personal development trainer @Success Resources

CUI SE ADRESEAZĂ EVENIMENTUL:
Evenimentul este dedicat actualilor și viitorilor membri ai comunității MMI România si invitaților acestora, care sunt deschiși către dezvoltarea personală, caută libertatea financiară și vor să înceapă un business sau să îl ducă pe cel actual la următorul nivel.​

REZERVAREA GRATUITĂ A LOCULUI TĂU:

Evenimentul are loc online, pe platforma Zoom. Vei primi datele de acces automat pe mail după înregistrarea pe formular. Dă click pe butonul de mai jos pentru înscriere.

VREI SĂ INVIȚI UN PRIETEN / COLABORATOR:

Dacă vrei să vii însoțit sau să îți ajuți unul sau mai mulți prieteni / un partener de afaceri / un colaborator, îi poți invita să participe la acest eveniment și pe ei, spunându-le să se înscrie pe această pagină.

#TuCeAiFacutAziPentruMilionulTau?

Înscrie-te!

Vrei să știi mai multe despre invitat?

ARTICOLE ȘI INTERVIURI ÎN PRESĂ:

Partenerii

_____________________


Încă un eveniment inspirat de sugestiile membrilor #MMIRomania și organizat de echipa de voluntari #MMIRomania

Tu ai sugestii pentru noi, vrei să aranjezi o discuție cu un potențial invitat pentru aceste evenimente sau vrei să fii sponsor? Lasă-ne un mesaj pe Whatsapp sau Telegram la 0724433667 și revenim la tine cu un semn!

Rezervarea locului tău se face prin

completarea formularului de mai jos

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

LA EVENIMENT

Înscrie-te aici să primești automat statutul de membru în comunitate și un mail cu datele de acces online la eveniment

ATENȚIE! Dacă nu ești de acord cu termenii de mai sus, te rugăm să intri fără imagine și sunet la eveniment și să te asiguri că pe ecran apare numai prenumele tău (numele mic) și că cel de familie va fi ascuns. Dacă ai nevoie de ajutor pentru acest lucru, vom fi disponibili pe numărul de telefon 0724433667 până la 09:30 în dimineața evenimentului.

 

vrei să afli primul

despre următorul eveniment?

Abonează-te la newsletter!