POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL PENTRU SERIA DE EVENIMENTE "CONVERSATII CU UN MILIONAR"

 

Millionaire Mindset Inspiration organizează, periodic, Evenimentul Conversații Cu Un Milionar, la care pot participa, prin intermediul unor platforme virtuale (Zoom, Facebook, LinkedIn) toți cei interesați de obținerea unor informații valoroase pentru crearea unui mindset de libertate financiară.

În acest scop, toate interviurile și prezentările sunt  realizate în flux live – imagini și sunete.

Evenimentul este înregistrat iar imaginile tale vor fi accesibile public, atât în timpul evenimentului cât și după, astfel:

  • Participanților la eveniment ce se înscriu prin intermediul site-ului web și accesează platforma Zoom – pe durata evenimentului

  • În conturile noastre de socializare – Facebook, LinkedIn, Instagram , YouTube – pe durata evenimentului și apoi pentru o perioadă de 4 ani

  • În buletinele noastre informative – newsletter sub formă de clipuri scurte (fragmente) – destinatarii acestor buletine sunt membrii ai comunității MMI și participanți la eveniment

  • Pe web site-ul MMI (https://www.millionaire-mindset-inspiration.com/) – pentru o perioadă de 5 ani

 

Millionaire Mindset Inspiration  este liber să utilizeze înregistrările evenimentului în ansamblu sau în părți (fragmente). Aceasta include și dreptul de a aranja, edita sau adăuga informații însoțitoare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe principiile corectitudinii, legalității, transparenței și protecției confidențialității și a tuturor drepturilor părților interesate.
 

Ce date cu caracter personal prelucrăm:

- Datele cu caracter personal furnizate direct de părțile participante: invitați, moderatori, participanți, în cadrul discuțiilor

- Imagini – Fotografii și înregistrări video și audio ale participanților în timpul evenimentului desfășurat online

- Nume și prenume, adresa de e-mail, număr de telefon

În ce scop:

- atribuire ca speaker pentru un anumit eveniment (campania de promovare a evenimentului)

- scopuri de informare –în timpul evenimentului – înregistrare eveniment, transmitere live și după eveniment – publicare în social media

- contactare în vederea invitării ca speaker la alte evenimente organizate de MMI

Cum prelucrăm:

- imaginile conținute în fotografii, videoclipuri sau alte materiale audiovizuale pot fi publicate pe canalele oficiale de comunicare ale MMI (site web, social media, newsletter)

- imaginile conținute în fotografii, videoclipuri sau alte materiale audiovizuale pot fi publicate pe canalele oficiale de comunicare ale partenerilor MMI

- fișierul ce conține înregistrarea evenimentului va fi păstrat 10 ani în condiții de securitate și nu va fi utilizat în scop de comercializare .

TE INVITAM SĂ NE COMUNICI CERINȚELE TALE

CONTACT PENTRU CHESTIUNI LEGATE DE CONFIDENȚIALITATEA DATELOR TALE:

Prin e-mail la adresa: mmi.romania@gmail.com sau

Prin poștă sau curier la adresa: Str. Vistiernicul Stavrinos, nr. 25, bl. 155, sc.1, ap. 21, București, sector 6 – cu mențiunea: în atenția Responsabilului MMI Romania cu protecția datelor.

Fără a-ți afecta dreptul tău de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, te rugăm să ne contactezi în prealabil, și îți promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă. Astfel că dorim să îți reamintim faptul ca poți contacta în orice moment Responsabilul MMI Romania cu protecția datelor prin transmiterea solicitării tale la contactele de mai jos.