top of page

#FacSchimbariSaCresc

în vizibilitate și poziționare

Gratuități și beneficii pentru membrii MMI Romania

de la district30

În perioada următoare, prin alăturarea în campania #FacSchimbariSaCresc, partenerul nostru district30 îți va oferi informații și ponturi gratuite despre cum să îți crești imaginea business-ului tău și să fii mai atractiv.

Urmărește aceste înformații în grupurile Facebook și Linkedin "MMI Romania" și în secțiunile de pe acest site (Fac schimbari sa cresc, Articole, Interviuri, Traininguri).

De asemenea, ai 10% discount dacă ești membru MMI Romania la toate serviciile de bază ale district30.

Menționează că ești membru MMI Romania când îi contactezi pe partenerii noștri și vei avea oferte preferențiale și ajutor în plus. Asta în caz că ai nevoie de ajutor în această perioadă.

(Nu ești membru încă? Poți accesa membership-ul gratuit. Pentru abonare, apasă pe butonul portocaliu de mai jos)

Citește mai departe dacă:

Ai nevoie să treci afacerea în online rapid

Te-ai dezvoltat până acum doar offline și ai nevoie să te readaptezi situației actuale, când focusul este în mediul online?

 
De ce e indicat să lucrezi cu specialiști?
Dă-ne un semn și s-ar putea să descoperi că e mult mai ieftin decât credeai. Pentru că în această perioadă nu îți permiți să pierzi timp, clienți sau bani experimetând singur!

Ai nevoie de comunicare mai bună în această perioadă

Ești prezent în Social Media, ai un website și o bază de date de clienți, dar ai nevoie să îți adaptezi comunicarea și strategia de vânzare la contextul de criză?

 

De ce e indicat să lucrezi cu specialiști?

Contactează-ne și s-ar putea să afli că vei aloca același buget ca până acum sau poate unul mai mic și să ai rezultate mai bune! Cum îți sună să ai un business stabil în această perioadă?

Gratuitățile district30

În perioada următoare district30 îți va oferi informații și ponturi gratuite despre cum să îți crești afacerea și să fii mai relevant în ochii potențialilor clienți. Urmărește aceste înformații în grupul Facebook "MMI Romania" și în secțiunea Articole de pe acest site.

Câteva cuvinte de la partenerul nostru, expert în marketing și comunicare

amalia buhaev - district30

DE CE NE-AM ALĂTURAT INIȚIATIVEI:

Îmbrățișăm proiectul #FacSchimbariSaCresc pentru că ne dorim să ajutăm mediul de business în această perioadă în care schimbarea nu mai este o opțiune, ci o necesitate. Acum, mai mult ca niciodată ai nevoie să știi cum să fii prezent în mediul online și, mai ales, cum să te faci auzit. Noi suntem aici să îți oferim tocmai informațiile de care ai nevoie, dar și tot sprijinul nostru dincolo de ele. 

Amalia Buhaev

Owner @district30
logo patrat district.png

Făuritori

De Povești cu Scop

Adăugăm autenticitate-n toate, dar mai ales în ceea ce contează pentru fiecare brand. 

We curate, not only create!

CINE SUNTEM:

Suntem agenția de publicitate cu idei, multe și sănătoase, care își transformă clienții în branduri strategice. Ne plac jocurile de cuvinte, mai ales când valoarea lor se reflectă în vânzări. 

EXPERTIZA NOASTRĂ:

Suntem o echipă restrânsă, dar cu perspectivă amplă despre ce funcționează și ce nu în comunicare și marketing, în general sau în particular, în funcție de mediul de comunicare. Ne recomandă, de asemenea, și palmaresul de industrii prin care am navigat de-a lungul timpului, de la Farma, la FMCG, Fashion, Auto sau Construcții, ceea ce ne ajută să înțelegem publicurile și nevoile lor dintr-o perspectivă 360.
Pornim de la brand și de la consumatori, construim strategic și targetat, astfel încât să obținem rezultate și acum, dar și mai târziu. 
Suntem antrenați să construim punți trainice între branduri și public, prin fabricate personalizate și relevante. 
Altfel spus, funcționăm pe principiul "dă-i brandului o voce proprie și conținut relevant, iar el se va face văzut în mulțime".

CUM LUCRĂM:

Dacă ne soliciți o ofertă sau cauți inspirație pentru proiectul tău, vom dori să înțelegem cât mai clar unde ești și unde îți dorești să ajungi, astfel încât să ai la final exact ceea ce ai așteptat – clienți mai mulți și satisfacția lucrului cu noi. 

Dacă ai un produs sau un serviciu pe care îți dorești să îl promovezi într-un mod inteligent și eficient, vino să ne cunoaștem!  

WEBSITE/SOCIAL MEDIA:

CONTACT:

Cel mai repede răspundem la 0744801989. ​Si dacă vrei să ne scrii, ne găsești la amalia.buhaev@district30.ro

Serviciile
bottom of page