top of page

#FacSchimbariSaCresc

sau

Cum suntem alături de membrii MMI Romania

O campanie ce strânge resurse pentru tine

Ești antreprenor sau freelancer? Sau poate angajat?

Ai nevoie de ajutor în această perioadă?

Sunt 2 direcții în care oamenii se îndreaptă în perioadele de criză:

1. Frică, senzația de neputință și victimizare 

sau

2. Dezvoltare personală, implicare și acțiune

 

Noi ne-am gândit că ți-ar folosi a doua varintă și am chemat alături mai multe companii care să îți fie alături cu informații utile și soluții reale. 

Așa că noi, voluntarii MMI Romania, am creat o campanie care însumează parteneriate cu mai mulți experți care îți aduc cadouri, sfaturi și soluții pentru a te ajuta să treci mai ușor peste perioada Covid19.

 

Urmărește campania #FacSchimbariSaCresc în social media și pe site, să poți fi la curent cu informațiile și soluțiile propuse de specialiști din mai multe domenii.

​Campania este adresată exclusiv membrilor MMI Romania

(Poți accesa membership-ul gratuit. Pentru abonare, apasă pe butonul de mai jos)

Citește mai departe dacă

Ești antreprenor sau freelancer?

Ce știai că funcționează până acum în industria ta s-a dovedit a nu mai fi de actualitate? Vrei să fii informat din surse sigure? Simți nevoia unui plan de acțiune clar, de soluții actuale și să îți recapeți încrederea în afacerea și abilitățile tale? Îți dorești sfaturile unor profesioniști care știu cum să te facă să treci cu bine de perioada COVID-19 și chiar să ai mai mulți clienți și mulți bani decât până acum? 

Pentru tine am invitat mai mulți profesioniști din companii cu specializări diferite, care să te ajute prin campania #FacSchimbariSaCresc. Vezi mai jos în ce arie a business-ului tău te poate susține fiecare dintre aceștia!

Ești angajat sau candidat?

În această perioadă simți nevoia să te sfătuiască cineva, să afli cum să faci să îți crești imaginea ca angajat sau candidat? Vrei să știi cum găsești un job stabil sau o companie care să fie serioasă? Vrei sa știi ce drepturi ai în caz că se întâmplă ceva neașteptat? Sau poate ai nevoie să îți controlezi frica de incertitudinile care vin la pachet cu efectele COVID-19 asupra pieței muncii?

 

Pentru tine am chemat alături câțiva parteneri care să te susțină prin campania #FacSchimbariSaCresc. Vezi mai jos cu ce te poate ajuta fiecare dintre aceștia în dezvoltarea ta și ce resurse îți pun la dispoziție!

La ce resurse ai acces gratuit

În perioada următoare partenerii care s-au alăturat campaniei îți vor oferi gratuit informații și idei pentru cum să îți crești afacerea și imaginea publică, cum să fii mai relevant în ochii potențialilor clienți sau angajatori. Urmărește aceste înformații în grupul Facebook "MMI Romania" și în secțiunile de pe acest site (Articole, Interviuri, Traininguri).

În plus, ai discounturi de la unii dintre ei dacă ești membru MMI Romania.

(Nu ești membru încă? Poți accesa membership-ul gratuit. Pentru abonare, apasă pe butonul portocaliu de mai jos)

Resurse pentru antreprenori și freelanceri

Resurse pentru angajați și candidați

Dacă vrei și tu să devii partener în campania #FacSchimbariSaCresc și să ai spațiu dedicat pentru informațiile tale 

pe

pagina de Facebook: MMI Romania

grupul de Facebook: MMI Romania

pagina de Linkedin: MMI Romania

grupul de Linkedin: MMI Romania

în newsletterul lunar și pe acest site,

ne poți scrie la mmi.romania@gmail.com și revenim cu detalii.

bottom of page