top of page

De ce să te înscrii ca membru

(gratuit)

Și tu poți avea statut de membru și acces la mai multe informații - tot ce trebuie să faci e să completezi formularul de mai jos.

Bine ai venit în comunitate!

Membership

Profilul afacerii tale pe site, public, și în comunitate. Promovarea serviciilor și produselor tale online și offline

Discounturi preferențiale la evenimente și în proiecte

Susținere în procesul de creștere (ai mai mulți colegi care te ajută să nu renunți când întâmpini dificultăți), feedback despre business-ul propriu și idei

Access la o comunitate de oameni inovatori, din domenii diferite, pasionați de învățare și strategii de creștere a business-ului

Resurse de informație pentru atragera abundenței, studii de caz, soluții și strategii pentru business-uri scalabile, informații de la experti invitați și alți antreprenori de succes, acces la perspectiva de milionar 

Conexiuni mai multe (clienți, colaboratori etc.) în sesiuni de cunoaștere și petreceri de networking

Te poți înscrie în comunitate prin formularele de mai jos, astfel încât să îți asiguri invitația la evenimentele lunare, să ne poți propune teme de interes pentru tine și dezvoltarea businessului tău, vei fi informat despre proiectele dezvoltate de comunitate, concursurile cu premii și noutăți.

Înscrierea și accesul la informații sunt  gratuite. Participarea la evenimente presupune o taxă modică ce asigură costurile organizării și reprezintă contribuția ta la dezvoltarea comunității și a proiectelor pe care le aducem membrilor (detalii la secțiunea evenimente).

În fiecare lună au loc workshop-uri și evenimente unde au acces exclusiv membrii comunității și persoanele recomandate de aceștia.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE CA MEMBRU

(gratuit)

PASUL 1

Înscrie-te aici să primești:

- statut de membru

- informații și invitații la evenimente

ATENȚIE! Dacă dacă nu ești de acord cu termenii GDPR nu vom putea înregistra și păstra informațiile despre compania ta și despre tine și nu te vom putea contacta.

Vreau membership
bottom of page