top of page

#FacSchimbariSaCresc

... în angajabilitate

Gratuități și beneficii pentru membrii MMI Romania

de la ViitorulMeu

În perioada următoare, prin alăturarea în campania #FacSchimbariSaCresc, partenerul nostru ViitorulMeu îți va oferi informații și ponturi gratuite despre cum să îți crești angajabilitatea și să fii mai atractiv  în ochii companiilor.

Urmărește aceste înformații în grupurile Facebook și Linkedin "MMI Romania" și în secțiunile de pe acest site (Fac schimbari sa cresc, Articole, Interviuri, Traininguri).

(Nu ești membru încă? Poți accesa membership-ul gratuit. Pentru abonare, apasă pe butonul portocaliu de mai jos)

Citește mai departe dacă:

Ești angajat și nevoie să fii conectat cu piața forței de muncă?

Noi suntem aici pentru reușita ta! Dacă nu știi care sunt cele mai bune acțiuni pentru atingerea obiectivului tău personal și profesional, noi te vom ajuta!
 
De ce e indicat să lucrezi cu specialiști?

Din practică am învățat că parteneriatul cu profesioniști care au competențe diferite de cele ale tale, contribuie la a crea valoare pentru toate părțile implicate în piața forței de muncă: angajatori, candidați, agenții de recrutare și recruiteri.

Ești candidat și îți dorești mai multe șanse de reușită?

Avem la bază o vastă practică de zi cu zi, alături de recrutori și candidați, astfel încât experiența să fie una valoroasă, pentru toate părțile implicate. 

 

De ce e indicat să lucrezi cu specialiști?

„Omul potrivit, la locul potrivit” – ne bucurăm să conectăm rolurile disponibile cu oamenii deschiși la învățare și dezvoltare personală și profesională. Tu știi ce te ajută să maximizezi potențialul tău profesional?

Gratuitățile ViitorulMeu

În perioada următoare ViitorulMeu îți va oferi informații și ponturi gratuite despre cum să îți crești afacerea și să fii mai relevant în ochii potențialilor clienți. Urmărește aceste înformații în grupul Facebook "MMI Romania" și în secțiunea Articole de pe acest site.

Câteva cuvinte de la partenerul nostru, expert în maximizarea angajabilității

rodica-obancea.jpg

DE CE NE-AM ALĂTURAT INIȚIATIVEI:

Am venit alături în proiectul #FacSchimbariSaCresc pentru că apreciem oamenii care fac schimbări, se văd pe ei înșiși ca fiind responsabili pentru creșterea și dezvoltarea lor personală și profesională. Cred că a venit timpul să acționăm înțelept în prezent pentru viitorul dorit de fiecare dintre noi.

Rodica Obancea

Master Certified Coach (MCC); Founder@ViitorulMeu

logo patrat viitorul meu.png

Vrei să fii conectat cu piața forței de muncă?

Noi contribuim la creșterea angajabilității tale

CINE SUNTEM:

Cum ar fi dacă, indiferent de vârstă și domeniu de activitate, tu ai fi creatorul carierei tale?
Cum ar fi dacă ai fi mereu conectat la piața forței de muncă?
Cum ar fi dacă ai avea control asupra dezvoltării tale profesionale și doar tu ai alege ceea ce e mai bine conform potențialului tău în carieră?
Cum ar fi dacă parcursul tău profesional ar fi în mâinile tale, nu în cele ale angajatorului tău?

EXPERTIZA NOASTRĂ:

Cariera este un proiect de viață. Satisfacția și împlinirea profesională, mândria că avem un impact și o contribuție prin ceea ce știm să facem sunt părți integrante ale unei cariere asumate. Tu ești arhitectul vieții tale profesionale, iar noi suntem profesioniștii cu care poți construi drumul care te împlinește.Atunci când vrei să îți setezi obiective ambițioase, când vrei să fii conectat cu piața forței de muncă și să te asiguri că alegi cele mai bune oportunități pentru tine, noi suntem partenerul tău cu care vei pune toate aceste decizii în practică. Aici găsești toate serviciile dedicate reușitei tale în atingerea obiectivelor profesionale.

CUM LUCRĂM:

Un plan coerent și asumat de carieră te poate ajuta să dai sens și direcție vieții tale profesionale. În loc să rătăcești din job în job, în funcție de ceea ce se nimerește în calea ta, vei avea repere clare despre punctele, rolurile, experiențele prin care trebuie să treci, pentru atingerea obiectivelor tale profesionale. Planul tău de carieră va lua în considerare interesele tale, competențele și punctele tale forte ce merită consolidate, valorile, prioritățile și obiectivele personale și profesionale.
Împreună cu un consilier de carieră profesionist din echipa noastră, vei pune pe hârtie obiectivele tale pe termen lung și mediu, precum și acțiunile necesare pentru atingerea lor.

CONTACT:

bottom of page