evenimentele din 2020

Conversații

cu un milionar

sâmbătă, 19 dec. 2020

10:00-12:30

Online, pe platform Zoom

Te-ai gândit vreodată dacă ai avea ocazia să stai câteva ore la o discuție cu un milionar în Euro, ce l-ai întreba? Gândește-te pentru că acum chiar ai această ocazie!

Ce se întâmplă la eveniment:

Te invităm la primul eveniment GRATUIT din seria ‘Conversații cu un milionar’, unde am invitat un antreprenor care a trecut deja pragul de

1 milion de Euro încă de la 20 si un pic de ani și a dezvoltat mai multe business-uri de succes, locale și internaționale, inclusiv în perioada pandemiei, în industrii ca fitness, tehnologie, entertainment, festivaluri & imobiliare.

Victor ne-a acordat un interviu în exclusivitate acum câteva luni și acum l-am rugat să vină alături de noi să ne povestească în direct, la eveniment, care e secretul succesului său, cum putem porni afaceri fără capital,  în ce tipuri de business ne sfătuiește să intrăm în această perioadă și va răspunde la toate întrebările participanților

09:45 - 10:00 Logarea online a participanților la platforma Zoom

 

10:00 - 10:15 Introducere în eveniment & prezentarea modului de lucru al zilei 

Alina Anghel & Corina Nechita

10:15 - 10:45 Prezentarea participanților

10:45 - 11:15 Interviu cu invitatul de onoare

Invitat: Victor Balaniuc

Moderator: Corina Nechita

11:15 - 12:00 Întrebări de la participanți pentru invitat

12:00 - 12:15 Concluzii & tombolă cu premii pentru participanții care au rămas până la final

INVITAT:

Victor Balaniuc

Property Entrepreneur, Investor, Author, Public Speaker

Co-Founder & General Manager

@Balvia Group

GAZDA EVENIMENTULUI:

Alina Anghel

Social Entreprenor în serie & creator de comunități

Co-Fondator @Comuntăților @MMI Romania, Angajez45+ & Great HRs, Owner @The Basics Agency, Co-Founder @Restart Camp

MODERATOR:

Corina Nechita

Content creator - International Interviews @MMI Romania, Communication & Personal Development Trainer @Blair Singer Companies, Coach and personal development trainer @Success Resources

CUI SE ADRESEAZĂ EVENIMENTUL:
Evenimentul este dedicat actualilor și viitorilor membri ai comunității MMI România si invitaților acestora, care sunt deschiși către dezvoltarea personală, caută libertatea financiară și vor să înceapă un business sau să îl ducă pe cel actual la următorul nivel.​

REZERVAREA GRATUITĂ A LOCULUI TĂU:

Evenimentul are loc online, pe platforma Zoom. Vei primi datele de acces automat pe mail după înregistrarea pe formular. Dă click pe butonul de mai jos pentru înscriere.

VREI SĂ INVIȚI UN PRIETEN / COLABORATOR:

Dacă vrei să vii însoțit sau să îți ajuți unul sau mai mulți prieteni / un partener de afaceri / un colaborator, îi poți invita să participe la acest eveniment și pe ei, spunându-le să se înscrie pe această pagină.

#TuCeAiFacutAziPentruMilionulTau?

Înscrie-te!

Vrei să știi mai multe despre invitat?

ARTICOLE ȘI INTERVIURI ÎN PRESĂ:

Partenerii

_____________________


Încă un eveniment inspirat de sugestiile membrilor #MMIRomania și organizat de echipa de voluntari #MMIRomania

Tu ai sugestii pentru noi, vrei să aranjezi o discuție cu un potențial invitat pentru aceste evenimente sau vrei să fii sponsor? Lasă-ne un mesaj pe Whatsapp sau Telegram la 0724433667 și revenim la tine cu un semn!

MMI Vision

Cum îți asiguri îndeplinirea obiectivelor tale în 2020

6 Februarie 2020

19:00-22:00

București

MMI Vision_1.png

​Pentru că nici tu nu mai vrei sa astepti când miza e libertatea ta financiară! Pentru că totul depinde de tine și deciziile tale îți vor aduce succesul sau eșecul în afacerea și în viitorul tău financiar. Pentru că obiectivele clare sunt secretul despre care știm cu toții, însă parcă tot lipsește ceva! Ai vrea sa afli cum să îți stabilești corect obiectivele la început de an?

CE SE ÎNTĂMPLĂ LA EVENIMENT:

Cum ar fi ca în 2020 să îți transformi visul în realitate? Cum ar fi să devii în sfârșit independent financiar? Pe 6 februarie, seara, poți să începi!

CE URMEAZĂ ÎN LUNILE URMĂTOARE:

 

Acum suntem mai mulți voluntari, deci urmează multe surprize și idei noi, deci creștere!

Începem o serie de întâlniri care ne vor ajuta în călătoria prin 2020 să ajungem la un finish line de definire în atingerea  succesului personal! 

Te vom invita la mai multe tipuri de evenimente, inclusiv cu speakeri invitați, workshop-uri de creare de strategii pentru dezvoltarea noastra sau a business-ului propriu, dezbateri și găsire de soluții si multe altele!

Ține aproape!

 

Îți propunem un eveniment-experiment de lucru, care te va scoate din zona de confort pentru a reuși ce îți propui! Joi seara vei defini și rearanja obiectivele tale pentru un 2020 clar și focusat, așa cum meriți să ai!

Fiecare dintre participanți își va depăși limitele și va împărtăși obiectivele celorlalți membri, venind în fața, pe rând, “în lumina reflectoarelor”. Îți vei lua astfel un angajament și mai puternic, în fața ta și a celorlalți și îți vei asigura pe parcursul anului susținerea unui trib cu membri care te vor înțelege, te vor încuraja și te vor sfătui constant când vei avea nevoie și care nu te vor lăsa să te abați de la promisiunea pe care ți-ai făcut-o pentru 2020. Și tu vei putea să îi susții pe ceilalți în același fel, având ocazia să te expui, în același timp, la mai multe informații despre alte business-uri și strategii!

 

Te provocăm să vii la eveniment! 

#TuCeAiFacutAziPentruMilionulTau?

Înscrie-te!

CE PRIMEȘTI:

Fiecare participant va avea inclus în catering snacks-uri, apă și fructe.

CE ADUCI TU:

Pentru această întâlnire îți recomandăm să aduci cărți de vizită, alături de curajul de a invita schimbarea în viața ta și deschiderea de a primi și a dărui susținere.

CUI SE ADRESEAZĂ:
Evenimentul este dedicat membrilor comunității MMI România si invitaților acestora, care sunt deschiși către dezvoltarea personală, caută libertatea financiară și vor să-și ducă business-ul propriu la următorul nivel lucrând organizat și inteligent.​

 

DE CE SĂ TE IMPLICI:
Pentru că ai puterea de a schimba ceva, în beneficiul tău și al membrilor comunității MMI Romania! Vei putea contribui cu ideile proprii la creșterea afacerilor celorlalți, așa cum o vor face și ei pentru tine.
Pentru că MMI Romania devine din ce în ce mai mult o comunitate care antrenează curajul, inovația și punerea în practică a noilor strategii. Împreună, anul acesta, vom continua seria de evenimente, însă vom dezvolta proiecte și parteneriate.

 

CUM ÎȚI REZERVI LOCUL:
Achiți participarea ta în avans așa încât să îți rezervăm locul și să putem plăti locația. Am stabilit suma de 50 RON pentru membrii grupului MMI Romania (înscriși pe site) și pentru invitații acestora. 

Dacă ai aflat despre acest eveniment din alte canale și încă nu faci parte din categoriile de mai sus, biletul este 60 ron. Te înscrii prin completarea formularului de mai jos și noi revenim la tine cu factura pentru plată.

La acest eveniment vom avea o limita de 30 de locuri.

 
Îți dorim o comunitate mare și relevantă!
_____________________
Încă un eveniment inspirat de sugestiile membrilor #MMIRomania și organizat de echipa de voluntari #MMIRomaniaBucuresti